Aanleg voor de toekomst

Offerte op maat

Aanleg voor de toekomst

Offerte op maat

Aanleg voor de toekomst

Offerte op maat

Aanleg voor de toekomst

Offerte op maat

Aanleg voor de toekomst

Offerte op maat

Aanleg voor de toekomst

Offerte op maat

Aanleg voor de toekomst

Offerte op maat
/

Ontzorger in buitenverharding

Welkom bij Leys Opritten & Terrassen. Wij zijn dé specialist in buitenaanleg in Schriek en ruime omgeving. Ergert u zich aan het feit dat uw oprit of terras niet is meegegroeid met uw veranderende levensomstandigheden. Of is de verharding rond uw woning aan vernieuwing toe? Of mogelijk heeft u helemaal nog geen oprit of terras?

Werkwijze

Rust creëren

Van vuile voeten en het nodige extra poetswerk tot schade aan de wagen: je buitenaanleg (of het gebrek eraan) kan voor tal van frustraties zorgen. Wij nemen je dagdagelijkse zorgen met plezier weg en laten de innerlijke rust terugkeren.

Bovendien begeleiden we je bij elke stap van het proces. Van in het prille begin voel je gewoon dat je in goede handen bent. Samen zorgen we vervolgens voor een plek waar je jezelf terugvindt en het buitenleven leidt zoals jij dat wilt.

Problemen oplossen

Misschien wil je de uitstraling van je woning wat opkrikken, zodat je er écht trots op kan zijn. Of wil je het parkeerprobleem voor je zaak eindelijk aanpakken. Kwestie dat klanten hun wagen niet meer beschadigen of met vuile schoenen zitten.

Of het nu kleine ergernissen of grote uitdagingen zijn: we lossen één voor één al je hete hangijzers op. Die zijn voor iedereen net weer dat tikkeltje anders. Daarom is onze oplossing altijd uniek voor jouw situatie. Zo kan je voluit verder.

Toekomst voorspellen

Wat de toekomst brengt? Dat weet eigenlijk niemand. Toch kijken we graag vooruit. Zeker als het om jouw oprit of terras gaat. Er zijn namelijk ook praktische problemen waarop te anticiperen valt. Zaken waar je morgen plots voor kan staan. En zelfs niet eens bij stilstond.

Worden je kinderen binnenkort 18 jaar? Dan hou je best al rekening met een extra auto voor de woning. En denk maar aan die laadpaal voor een elektrische auto, die je binnen enkele jaren zal plaatsen. Of die extra parkeerplaatsen voor je bedrijf, die sneller dan gedacht broodnodig zullen blijken. Wij houden er nu al rekening mee.

Stenen leggen

Hoe je het ook draait of keert: een oprit of terras leggen komt uiteindelijk neer op pure ambacht. Dit bij voorkeur gecombineerd met de nodige portie liefde voor het vak. Een uitgebreide bespreking vooraf, met een mooi plan? Dat valt alsnog in duigen, als de kennis en kunde niet in de praktijk worden gebracht.

Daarom leggen we ook de nodige nadruk op een kwalitatieve en duurzame uitvoering. Op deze manier kan je altijd in volle gemoedsrust op ons rekenen, van eerste gesprek tot volledige oplevering.

Hoe wij u helpen

Diepgewortelde kennis

Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis op het gebied van buitenaanleg. Onze mensen weten precies wat er nodig is om een oprit of terras aan te leggen die voldoet aan de wensen en eisen van onze klanten voor nu en in de toekomst.

Proactieve aanpak

Wij denken proactief mee met onze klanten en lossen problemen op nog voor ze zich voordoen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de oprit of het terras dat wij aanleggen volledig aansluit bij de wensen van onze klanten.

Vakmanschap voor duurzame resultaten

Wij zijn trots op ons vakmanschap en garanderen onze klanten duurzame resultaten. Wij werken met de beste materialen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. 

Meesters in begeleiding

Wij begeleiden onze klanten in het hele proces en staan hen bij met raad en daad. Wij luisteren naar onze klanten en geven hen advies op maat. Wij willen er voor hen zijn van begin tot eind.

Klaar voor jouw unieke oprit of terras?

Laten we er samen voluit voor gaan. Contacteer ons vandaag nog en doe beroep op onze kennis en ervaring. Samen zorgen we voor de buitenaanleg die je altijd al wou.

Of je nu een proper afgewerkt terras wilt waarop je kinderen later kunnen spelen. Of een oprit en parking van waaruit je bedrijf verder kan groeien en bloeien. De gedroomde, levenslange oplossing ligt binnen handbereik.

We geven je hierbij ook graag het nodige ecologische advies. Zo weet je zeker dat alles ook op dit gebied toekomstbestendig is. Zo is waterdoorlatende verharding zeker een optie. Hierbij zorgen we ervoor dat milieubewustheid en onderhoudsgemak zo goed mogelijk hand in hand gaan.

Als partner in buitenaanleg met kennis van zaken, geven we je de zekerheid dat jouw ideale oprit of terras de rest van je leven mee kan.

Wij zijn dé specialist in buitenaanleg in Schriek en ruime omgeving.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: +32 (0)474 99 90 85
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0766.533.392

Algemene voorwaarden

Contacteer ons

We krijgen je aanvraag binnen via mail of via de website. Heel erg fijn dat je contact met ons opneemt! Aangezien Ben gedurende de week zelf verantwoordelijk is voor de aanleg, doen we ons best om je aanvraag binnen de 8 dagen te verwerken.

[email protected]
Hollandstraat 167 2223 Schriek - België

Over ons

Bij Leys Opritten & Terrassen weten we als geen ander dat de buitenaanleg een belangrijk onderdeel is van elke woning of bedrijfspand.

Over ons