Terras aanleggen

Meesters in begeleiding

Bent u uitgekeken op uw huidige terras? Heeft het zijn beste tijd gehad? Of bent u op zoek naar een nieuwe mooie buitenplek waar u kunt genieten van de zon en het buitenleven? Wij realiseren uw droomterras en helpen u bij het hele proces, van concept tot realisatie.

Offerte op maat

Materiaal kiezen
Kleur en formaat

Welk soort terras u ook kiest, een goede voorbereiding is onontbeerlijk. Bij het aanleggen van een terras zijn er veel beslissingen die u moet nemen, en het is belangrijk om deze zorgvuldig te overwegen om te zorgen dat u eindelijk een terras krijgt dat voldoet aan al uw wensen en eisen. Gelukkig kunt u bij Leys Opritten & Terrassen terecht voor professioneel advies en een verregaande begeleiding. 

Zaakvoerder Ben Leys kan u helpen bij het maken van deze keuzes en u ondersteunen bij het hele proces. Laat u door ons inspireren en uw droomterras realiseren! Hieronder vindt u een uitgebreide bespreking van de belangrijkste keuzes die u moet maken bij het aanleggen van een terras. 

Diepgewortelde kennis en jarenlange ervaring

Onze diepgewortelde kennis en jarenlange ervaring garanderen een resultaat waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Wij lossen problemen op voordat ze zich voordoen en staan altijd klaar voor raad en daad. Dankzij ons puur vakmanschap kunt u rekenen op duurzame resultaten.

Kwaliteit en creativiteit

Laat u verrassen door onze kwaliteit en creativiteit en ervaar zelf waarom wij de perfecte partner zijn voor uw terrasproject. Onze vakmannen hebben een oog voor detail en weten als geen ander hoe ze een mooi en praktisch terras kunnen creëren.

Offerte voor uw terras

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie en om uw droomterras te realiseren. Wij helpen u graag bij het ontwerp en het aanleggen van uw perfecte buitenplek!

Wij zijn dé specialist in buitenaanleg in Schriek en ruime omgeving.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: +32 (0)474 99 90 85
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0766.533.392

Algemene voorwaarden

Contacteer ons

We krijgen je aanvraag binnen via mail of via de website. Heel erg fijn dat je contact met ons opneemt! Aangezien Ben gedurende de week zelf verantwoordelijk is voor de aanleg, doen we ons best om je aanvraag binnen de 8 dagen te verwerken.

[email protected]
Hollandstraat 167 2223 Schriek - België

Over ons

Bij Leys Opritten & Terrassen weten we als geen ander dat de buitenaanleg een belangrijk onderdeel is van elke woning of bedrijfspand.

Over ons