Over ons

Afspraak

Over Leys Opritten & Terrassen

Als meewerkend patroon is Ben Leys uit Heist-op-den-berg actief in de klinkerwerken en kasseiwerken. Het bedrijf levert diensten voor diverse buitenwerken. Aannemer Ben kiest bewust voor kwaliteit en maximale klantentevredenheid. Met de keuze voor kwaliteitsvolle materialen in combinatie met onze vakkennis en ervaring realiseren we zowel kleine als grote projecten voor particulieren en bedrijven.

Wat mag je verwachten?

  • Rechtstreeks klantencontact met 1 enkel aanspreekpunt
  • Gediplomeerd in ontwerp en aanleg
  • Veel ervaring in totaalprojecten tuin- & buitenwerken
  • Doordachte materiaalkeuze van kwaliteitsvolle producten
  • Excellente service & professioneel advies
  • Vakmanschap in aanleggen van terrassen, parkings, opritten, toegangspaden & weggetjes, klinker- en kasseiwegen
  • Advies rond waterdoorlatendheid
  • Correcte prijsopgaves

Vier redenen om te kiezen voor Leys

Diepgewortelde kennis

Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis op het gebied van buitenaanleg. Onze mensen weten precies wat er nodig is om een oprit of terras aan te leggen die voldoet aan de wensen en eisen van onze klanten.

Problemen worden opgelost nog voor ze zich voordoen

Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om dagelijks met kleine en grote ongemakken te moeten omgaan in de in de aanleg van verharding. Daarom nemen wij de tijd om onze klanten te begeleiden en te adviseren over de mogelijkheden die er zijn. Zo lossen we proactief de problemen op nog voor ze zich voordoen en zorgen we ervoor dat onze klanten zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: genieten van de buitenruimte.

Puur vakmanschap voor duurzame resultaten:

Onze vakmensen beschikken over een ruime ervaring en de nodige kennis om elk project tot een perfect einde te brengen. Wij gebruiken enkel materialen van hoge kwaliteit en volgen de nieuwste technieken om onze projecten uit te voeren. Hierdoor garanderen wij duurzame resultaten die onze klanten nog jarenlang zullen kunnen genieten.

Meesters in begeleiding:

Bij Leys Opritten & Terrassen staan de noden en verwachtingen van onze klanten centraal. Wij begeleiden hen in het hele proces en staan hen bij met raad en daad. Onze klanten kunnen rekenen op onze expertise en op onze vakmensen die hen bijstaan met verstand van zaken.

Wij zijn dé specialist in buitenaanleg in Schriek en ruime omgeving.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: +32 (0)474 99 90 85
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0766.533.392

Algemene voorwaarden

Contacteer ons

We krijgen je aanvraag binnen via mail of via de website. Heel erg fijn dat je contact met ons opneemt! Aangezien Ben gedurende de week zelf verantwoordelijk is voor de aanleg, doen we ons best om je aanvraag binnen de 8 dagen te verwerken.

[email protected]
Hollandstraat 167 2223 Schriek - België

Over ons

Bij Leys Opritten & Terrassen weten we als geen ander dat de buitenaanleg een belangrijk onderdeel is van elke woning of bedrijfspand.

Over ons