Parkings voor bedrijven

Afspraak

BEDRIJVEN

Welkom bij Leys Opritten & Terrassen! Bedrijven hebben vele redenen om hun parking aan te leggen of te vernieuwen, van het ondersteunen van de authenticiteit van het bedrijf, het oplossen van parkeerproblemen, tot de mogelijkheid tot verdere groei en een uitstraling voor iedereen en veiligheid. 

Bij Leys Opritten & Terrassen begrijpen we deze belangrijke motieven en staan we klaar om uw bedrijf te ondersteunen bij de aanleg van uw parking. Onze technische kennis en begrip van uw visie, gecombineerd met ons vermogen om u te behoeden voor kosten waar u later spijt van gaat krijgen, maken ons de perfecte keuze voor uw bedrijf. We adviseren bovendien in verband met het wetgevend kader.

Waarom een nette parking zo belangrijk is

Uitstraling

Een nieuw aangelegde parking kan een grote impact hebben op de authenticiteit van uw bedrijf. De juiste keuze van materialen en de aanleg van de parking moeten de uitstraling en de stijl van uw bedrijf ondersteunen en versterken. 

Of u nu kiest voor een klassieke, moderne of industriële look, het is belangrijk dat de parking past bij de uitstraling van uw bedrijf en de identiteit weerspiegelt. Bovendien kan een parking een eerste indruk zijn voor bezoekers, klanten en zakenpartners en daarom is het van groot belang dat het beeld van uw bedrijf consistent blijft. 

Wij begrijpen dit en daarom bieden wij niet alleen technische kennis en vakmanschap bij de aanleg van uw parking, maar ook visie en ondersteuning bij het ontwerp en de uitvoering ervan, zodat we samen met u kunnen zorgen voor een parking die de uitstraling van uw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Parkeermogelijkheden vergroten

Een nieuw aangelegde parking is een oplossing voor veel bedrijven die worstelen met parkeerproblemen. Een goed geplande en efficiënte parking kan een groot verschil maken voor uw bedrijf. We streven ernaar waar mogelijk een ‘groengevoel’ te bewaren. 

Bij de aanleg van een nieuwe parking kunt u rekening houden met uw specifieke parkeerbehoeften. Dit betekent dat u de hoeveelheid beschikbare parkeerplekken kunt verhogen, waardoor uw klanten en medewerkers een gemakkelijke toegang tot uw bedrijfsterrein hebben. 

Een nieuw aangelegde parking kan ook bijdragen aan een efficiënter verkeerscirculatie op uw site. Het is belangrijk om te zorgen voor voldoende ruimte en vrijloop om de parkeerplekken te bereiken en verlaten, zodat het verkeer soepel en veilig verloopt.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor specifieke parkeerplaatsen. Denk maar aan een plaats voor mindervalide bezoekers of werknemers. Of aparte plaatsen voor bezoekers, leveranciers, personeel, directie… 

Bovendien kunt u door middel van verkeersbeheersing en parkeerregulering het verkeer op uw bedrijfsterrein stroomlijnen en verbeteren, wat een positieve invloed heeft op de beleving van uw klanten en bezoekers. 

Waterdoorlatendheid

Met onze jarenlange ervaring en expertise in het aanleggen van parkings, weten we precies welke steensoort het beste bij uw parking past. Wij houden rekening met de bestaande bestrating, de stijl van uw gebouw, de nodige waterdoorlatendheid en uw persoonlijke wensen. Hierdoor zijn wij in staat om u een parking te bieden die perfect aansluit bij uw behoeften. 

Degelijke afwerking en aanleg

Onze vakmannen zorgen voor een degelijke afwerking en een technisch correcte aanleg, waarmee u zich geen zorgen hoeft te maken over problemen met uw parking in de toekomst.

Offerte aanleg parking

Contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende informatie en om een offerte op maat te ontvangen voor de aanleg van uw bedrijfsparking. Samen kunnen we de uitstraling en de veiligheid van uw bedrijf versterken.

Wij zijn dé specialist in buitenaanleg in Schriek en ruime omgeving.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: +32 (0)474 99 90 85
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0766.533.392

Algemene voorwaarden

Contacteer ons

We krijgen je aanvraag binnen via mail of via de website. Heel erg fijn dat je contact met ons opneemt! Aangezien Ben gedurende de week zelf verantwoordelijk is voor de aanleg, doen we ons best om je aanvraag binnen de 8 dagen te verwerken.

[email protected]
Hollandstraat 167 2223 Schriek - België

Over ons

Bij Leys Opritten & Terrassen weten we als geen ander dat de buitenaanleg een belangrijk onderdeel is van elke woning of bedrijfspand.

Over ons